Wij zijn RD-Lasersystems


RD-Lasersystems is ontstaan wegens passie voor CO2 laser snijmachines en laser graveermachines. Na een lange loopbaan bij een werkgever miste ik toch een hoop dingen. Zoals Service met de hoofdletter S. De klant helpen aan de juiste betaalbare laser of graveer machine en het meedenken naar de oplossing voor het te maken product.

Om dit allemaal te creëren en in 1 machine te drukken was ik genoodzaakt voor mezelf te beginnen.

In het begin was het enkel Service en support aan de vele klanten die zich bij ons melden voor onderhoud en service. Na een aantal jaar service en support geleverd te hebben kwamen er vragen van bestaande klanten over hoe het verder moest nu hun laser snijmachine aan vervanging toe was. Of waar ze het beste een nieuwe laser graveermachine konden kopen.

Onze eigen lijn laser snijmachines

Zo doende zijn wij onze eigen lijn CO2 laser snij en graveermachines gaan ontwikkelen onder de naam RD-Lasersystems. Al snel volgden de Fiber laser graveermachine en de Galvo laser graveermachine om ons assortiment lasermachines compleet te maken.

Al met al zit er ruim 14 jaar ervaring in onze lijn machines die zich elke dag verder ontwikkeld.

Ervaren monteurs op de weg

Wij kunnen u snel telefonisch helpen. En daarnaast heeft RD-Lasersystems ervaren monteurs op de weg die, als er ergens service nodig is, snel te plaatse kunnen zijn. Wel een laser maar niets van ons? Geen probleem. Wij leveren ook service aan niet RD lasermachines. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier.