School


Lasersnijden en graveren op school

Rd-Lasersystems levert professionele lasersnij en graveermachines voor op scholen, hoger onderwijs en fablabs. Doordat deze lasermachines plug and play gelevert worden kan de lasermachine gelijk aan het werkt gezet worden.

Om als leerling goed te kunnen starten is het belangrijk dat de school het juiste onderwijs aanbied. Het is daarom belangrijk dat de nieuwe technieken toegepast worden op scholen zodat leerlingen hiermee leren werken. Na het doorlopen van het onderwijsjaar komt de leerling op zijn/haar toekomstige werk ook lasermachines tegen en dan beginnen met meer kennis is natuurlijk altijd een voordeel.

Service van Rd-Lasersystems

De technische afdeling van Rd-Lasersystems verzorgt voor scholen de installatie en levert de lasermachine na de cursus op locatie op. Daarnaast beschikt Rd-Lasersystems over WhatsApp ondersteuning die 7 dagen per week bereikbaar is. Zo leveren wij optimale service op afstand voor als er ergens een vraag is. Daarnaast is er natuurlijk ook de technische ondersteuning op de weg die veelal binnen 48 uur ter plaatse is. Ook is er een mogelijkheid voor een training op maat voor de leerkracht.

Professionele werkplaats

Demo Aanvragen