CO2 Lasermachine


Stap binnen in de toekomst van precisiebewerking en maak kennis met de ongeëvenaarde mogelijkheden van onze CO2-lasermachines. Of je nu een doorgewinterde fabrikant bent die streeft naar efficiëntieverbetering of een ambitieuze ondernemer die wil investeren in cutting-edge technologie, onze CO2-lasermachines bieden de perfecte oplossing.

De voordelen van onze CO2-lasermachines

 1. Ongekende Precisie: Elke snede, elke gravure, elk detail – onze CO2-lasermachines leveren buitengewone precisie, waardoor je de meest complexe ontwerpen met gemak kunt realiseren. Bereik een ongeëvenaarde nauwkeurigheid in jouw productieprocessen.
 2. Veelzijdigheid in Materialen: Of je nu metalen, kunststoffen, hout of textiel bewerkt, onze CO2-lasermachines passen zich moeiteloos aan. Dankzij hun veelzijdigheid zijn ze perfect geschikt voor diverse sectoren, van de luchtvaart tot de kunstwereld.
 3. Efficiëntie in Productie: Versnel jouw productieprocessen en verhoog de output met de efficiëntie van CO2-lasertechnologie. Minimaliseer verspilling van materialen en verminder operationele kosten, waardoor je jouw concurrentiepositie versterkt.
 4. Minder Warmte, Meer Kwaliteit: Verminder de kans op vervorming en beschadiging van materialen dankzij de beheerste warmte-inbreng van onze CO2-lasermachines. Verhoog de materiaalintegriteit en lever eindproducten van superieure kwaliteit.
 5. Milieubewust Ontwerp: Kies voor duurzaamheid met onze CO2-lasermachines. Het gebruik van elektriciteit als energiebron maakt ze milieuvriendelijk, terwijl de precisie zorgt voor minder verspilling en een groenere productie.

Investeer in de toekomst van jouw bedrijf met onze geavanceerde CO2-lasermachines. Van aangepaste metaalbewerking tot verbluffende houtgravures, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze CO2-lasermachines jouw productie naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Verleg de grenzen van wat mogelijk is en creëer met vertrouwen met onze cutting-edge technologie!

lasermachine leasen

CO2 Lasermachine LEASEN

De voordelen van leasen

 • De investering van laser graveer en snij machines kunt u voor 100% financieren.
 • Wanneer u een machine financiert behoud u uw volledige werkkapitaal.
 • Het voordeel van financial Lease is dat de laser graveer-snij machine direct op uw balans komen te staan en u ook kunt profiteren van mogelijk fiscaal voordeel.
 • Het tot stand komen van de financiering van de door u gekozen machine gaat veel sneller en gemakkelijker dan financiering van een bancaire lening.
 • U betaalt vaste maandtermijnen tijdens de looptijd.

CO2 Laser snijmachines van RD-Lasersystems

 • Nieuwe machines
 • Jong gebruikte machines
 • Acceptatie binnen 48 uur
 • Leasetermijn 3-5 jaar
 • Direct inzetbaar

Betaalbare, hoogwaardige en laser snij- en graveermachines voor alle materialen kopen.

De geavanceerde lasersnij- en graveermachines van RD-Lasersystems blinken uit in kwaliteit en snelheid. De Serie 3 machines vormen een uitstekende keuze voor het midden- en kleinbedrijf of educatieve instellingen, ideaal als instapmodel. Deze veelzijdige lasersnij- en graveermachine combineert beide functies in één apparaat. Met een indrukwekkend vermogen van minimaal 60 watt is de machine geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals het graveren en snijden van materialen zoals hout, kunststof, leer, rubber, foam, acrylaten, en nog veel meer.

Voor veeleisendere taken, zoals het graveren van metaal en het verhogen van de productiecapaciteit, raden we aan te kiezen voor een krachtiger model met een hoger wattage. De flexibiliteit van de Serie 6 machines maakt ze perfect geschikt voor een breed scala aan gravure- en snijbehoeften in verschillende sectoren. Met RD-Lasersystems investeer je in hoogwaardige prestaties en betrouwbare functionaliteit, waarmee je jouw productieprocessen naar een hoger niveau tilt.

Betaalbare, hoogwaardige en laser snij- en graveermachines voor alle materialen.

Al onze lasermachines zijn voorzien van een gemotoriseerde Z-as tafel, die moeiteloos omhoog en omlaag beweegt via de intuïtieve knoppen op het display. De ingebouwde automatische ultrasone hoogte-insteller berekent zelfstandig de optimale focushoogte voor het te bewerken product. Bij het graveren van metalen wordt geadviseerd te kiezen voor een model met een vermogen vanaf 80 Watt. Voor alle overige materialen, zoals acryl, hout, kurk, leer, papier, schuim, glas en MDF, bieden de modellen uit de Serie 4, 6, 9 en 13 ruimschoots voldoende kracht en capaciteit.

U vindt bij RD-Lasersystemens voor alle materialen die u wilt bewerken en de gewenste productiecapaciteit, altijd de CO2 snij- en graveermachine die bij u past.

Populairste modellen